Uge 0-1

Lara rengør dem i alle ender og kanter:-). Dag 6.
Søskende kærlighed:-) dag 5:-)
Logi og mor Lara nyder livet, dag 4;-).

Dag 3

Her er bare hygge i hvalpekassen🙂

Dag 2

Lara og alle de små fem har det rigtig godt ❤ De stortrives og har allerede øget vægten en lille smule da de blev vejet. 

Lara er en super dygtig og kærlig mor, der klarer sin nye opgave til UG. De kysses og vaskes hele tiden, og hun er så dejlig tryg og fortrolig, at Katla og Fengur allerede kan få lov til at komme helt hen og snuse til hvalpene🙂

Fra højre: Mørkerød tæve med lille hvid i nakken. Rød han. Sort han med hvide "sokker". Mørkerød han. Sort han med hvide tæer.

Hvalpene kommer til verden

Lara begyndte onsdag ved 19.30 tiden med opblokning, hun havde termin mandag den 28., som ikke kan betvivles da hun er insemineret. Hun pustede og gravede efter alle kunstens regler hele natten. Torsdag formiddag var det stadig det samme, og jeg valgte at kontakte Katrine fra Frijsenborg dyreklinik ( hende som har insemineret og den førende indenfor reproduktion). Hun ville gerne scanne da hendes bekymring gik på evt større kuld end forventer eller død hvalp, da det var tidligt i drægtigheden. I første omgang aftalte vi at snakkes ved fredag morgen hvis der ikke var sket noget. Men tanken om "noget galt" fik mig til at tage færgen kl 13.15, ville så kunne være i Hinnerup kl 15 til scanning.

Vi tog færgen ( min veninde Inge, heldigvis, med). Stadig en pustende Lara men rimelig rolig. 5 min før vi ankom til fastlandet fik Lara først veer! Kortvarigt overvejede vi at returnerer, men beslutningen blev hurtig til at forsætte. Vi fik installeret Lara og mig total ulovligt bag i bilen på wetbed, og afsted det gik- inden vi nåede Odder var der fostervand og ret gode veer. Ringede til Hinnerup at vi nu kom med tæve i fødsel.

I Hinnerup mærkede Kathrine Lara indvendig, og kunne mærke hendes forsnævring og en hvalp. De gode veer fortsatte uforstyrret og for hver gang udslettes forsnævringen
Så kathrines melding- hun skal bare have tid. Hun ville dog lige scanne for at se tilstanden på hvalpene. Her konstaterede hun så at hjerterytmen på hvalpen der lå forrest ikke var god! Så hendes klare melding var akut kejsersnit hvis hvalpen skulle overleve.

Så desværre endte det sådan, men heldigvis har både mor og hvalpe det super godt❤

Så sådan kan en fødsel så også være.

 

Vibeke Mikkelsen 28.11.2016 18:01

stort tillykke med alle hvalpene. vi glæder os til at følge dem.

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 15:54

Hvilken race er denne ? :)

15.04 | 10:32

Nej desværre.
Men prøv Jonna Søberg Hansen
Hun har hvalpe pt. Et barnebarn fra mig.

14.04 | 21:19

Hej Rikke, Har I planer om hvalpe her til sommer eller senere i år?
På forhånd mange tak.
Mvh. Ursula

31.01 | 07:41

Du skriver du er hundetræner på Samsø.
Har du hvalpehold i foråret 22?
Dbh Gitte