Hvalpenes sidste uger derhjemme

Min dejlige mand har brygget en hvalpeøl:-) Der bliver gjort noget ud af det. Hver køber har fået to øl med deres hund på:-).

Nye familier.

I går den 22.2 rejste Baldur til sin nye familie i Fredensborg. En dejlig familie som nok skal passe godt på ham. Ved afrejse vejede han 4,7 kg, og en dejlig skøn dreng.

I dag d. 23.2 rejste Seifur til sin nye familie i Hjørring. En stor skøn børne familie med bedsteforældre lige om hjørnet. Tror han får det som en lille konge:-). Ved afrejse vejede den fantastiske dreng 4,4 kg.

Håber på rigtig mange billeder og beskeder på hvordan "vores" børn har det. Det er VIRKELIG slemt at skulle af med dem!!! ALDRIG mere hvalpe fra os, det kan vi ikke holde til. Vi har det som at skulle sælge fengur eller Katla.... Øv.

I går d 1.3 rejste Perla til sin nye famile i Frederikshavn. En rigtig sød familie med 2 børn, som nok skal holde godt øje og lege med dejlige Perla:-). Hun er en skøn pige med krudt i r....:-):-).Ved afrejse vejede Perla 4,4 kg.

 

I dag d. 2.3 rejste Frodo til Århus til hans nye familie. En super familie som nok skal få frodos kærlighed at mærke. Han er den største lille putte/kysse dreng der findes, man kan kun falde for ham:-):-):-). Ved afrejse vejede den fantastiske dreng 4,7 kg.

 

Lara har været lidt urolig og pevet lidt efter at Frodo er rejst, tror hun synes det er mærkeligt hvor de alle er blevet af!! Katla har taget det i stiv pote:-). Og tror Fengur har tænkt, endelig ............?:-):-). Resten af de tobenet her i huset har smågrædt i den sidste uge, det er godt nok ikke sjovt at komme af med dem!!!!! Øv øv øv øv og atter øv. Husk kære dejlige familier at sende billender og skrive til os TIT:-):-):-). Pas godt på dem, vi elsker dem:-):-).

Niklas og Lara sover:-)
Perla og far Dirch hygger.
Morgen bunke i dag d. 20.2, drengene sover:-)
Baldur
Hvalpene i vores have:-).

I dag den 18.2 har vi besøgt 3. klasse på Samsø Skole. Et dejligt besøg, hvor børnene sang en hvalpesang for os alle. Det tog de i stiv arm alle de små firbenede 🙂🙂 Tak til Ole Kæmpe for at vi måtte komme 🙂🙂

Tobias Larsen 03.03.2014 18:17

I kan tro at Perla har det godt og prøv og kig på instagram hvis gunilla er hjemme 🐶😍🐶😍🐶😍🐶. Hun sover godt og er allerede blevet god til at gå på wc ude💩💩💩

Rikke 03.03.2014 18:36

Hej Tobias
Dejligt at høre. Hun er bare SÅ dejlig, den lille tøs. Skønt at i er glade for hende. Giv hende et kys fra os alle.

Kennel Frodur 02.03.2014 21:13

I har lavet det mest vidunderlige kuld hvalpe man kan tænke sig ❤️
De familier der har fået en af dem er virkelig heldige. Pas godt på dem og nyd hvert sekund ❤️

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 15:54

Hvilken race er denne ? :)

15.04 | 10:32

Nej desværre.
Men prøv Jonna Søberg Hansen
Hun har hvalpe pt. Et barnebarn fra mig.

14.04 | 21:19

Hej Rikke, Har I planer om hvalpe her til sommer eller senere i år?
På forhånd mange tak.
Mvh. Ursula

31.01 | 07:41

Du skriver du er hundetræner på Samsø.
Har du hvalpehold i foråret 22?
Dbh Gitte