Hvalpenes 4. uge

Dag 34

I dag har vapserne fået en masse nye legesager ind, så der er lidt mere at tage fat i, og desuden skal noget af det ind og bruges, så det dufter og er velkendt, når vapserne får det med sig til deres nye hjem! De er virkelig begyndt at være nogle sjove legevapser, som styrter rundt med hinanden men virkelig også nyder, når vi leger med dem. De render rundt om en, hoppet op og bider og kysser og er bare totalt sjove!!
Toiletbørster er totalt en succes 😀 Sjove at lege med og tydeligvis rigtigt rare at bide i, når man har kløende, voksende tænder (eller skulle vi sige nåle)! 

Desuden har de fået et lille boldrum, som er sundt for hvalpene at kravle rundt i. Det skal dog lige gøres lidt mindre på et tidspunkt, så de rigtig kan kravle i dem. Så stuen er godt fyldt op - også med gyngen, som giver god balance og modvirker køresyge! 

Vi har børstet dem en del, så de vænner sig til det, og de er indtil videre totalt ligeglade med det. Også når vi piller i tænder, poter, øre og det hele 🙂 De nyder vist bare livet totalt!

Saga
Saga på gyngen
Valdis
Fylkir og Loa leger, Lara sover
Larus snupper en lur i solen og tunellen
Loa
Fylkir

Dag 33

I dag var Naja, Halfdan og hele familien på besøg for at nusse vapserne - de bliver Loa eller Sagas nye familie 🙂 Det synes vi alle var rigtig hyggeligt, også alle de ni firbenede! Vi glemte helt at få taget nogle billeder!

 

Nu har hvalpene været i haven - de elsker det! Og er også så dygtige, for de lavede alle seks stort når nu de alligevel var udenfor 😀

Bersi leger med Katla

Dag 31

I dag har vapserne været med ude i nogle minutter for at nyde det skønne solskin! Og det var de vist meget tilfredse med 😀

Kommer i fuld spurt hver gang der kaldes!
Bersi charmer lige lidt
Bersi
Larus
Fylkir

Dag 30

De fantastiske seks har det godt ❤ Ih hvor går tiden hurtigt, og hvor har de udviklet sig til de kærligste spilopmagere! Der er fuld fart over feltet, og der bliver leget og udfordret verden med stor fornøjelse og tilfredshed. Og så bliver der kysset og puttet og udvekslet så meget kærlighed. I skrivende stund sover Loa på mit skød, mens de resterende fem har lagt sig i en bunke på mine fødder!

Katla er stadig den kærligste mor, Lara er totalt vild med hvalpene og leger en hel masse med dem, og selv Fengur synes de er hyggelige - men helst på afstand 😉 Man ved jo aldrig, hvad sådan nogle små nogle kunne finde på!!!

Vi har fundet fantastiske hjem til fire af vapserne, men har endnu ikke fundet de rigtige til to af dem - en af hvert køn 🙂 Send en mail, hvis du/I drømmer om en lille iffer vaps og vil med i betragtning ❤

Larus
Saga
Spiloppen Loa skæver lidt
Hvalpene har fået sig en gynge, som giver god balance (og som åbenbart er god at tisse i, hvis vi ikke liiiiige er hurtige nok, bides I kan den tydeligvis også)
Saga og Anna. Anna og Lone er på besøg flere gange ugentligt, for de er helt vilde med vapserne!
Fylkir er altså bare vild med dragen! Tygger i den på gyngen
Valdis
Skønne Bersi bider lige lidt i tunellen
Larus og Lara trækker tov! Hun leger så godt med dem alle
Larus og Saga

Dag 28

I dag er vapserne 4 uger gamle og totalt skønne❤

Valdis
Larus
Bersi
Fylkir
Saga
Loa

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 15:54

Hvilken race er denne ? :)

15.04 | 10:32

Nej desværre.
Men prøv Jonna Søberg Hansen
Hun har hvalpe pt. Et barnebarn fra mig.

14.04 | 21:19

Hej Rikke, Har I planer om hvalpe her til sommer eller senere i år?
På forhånd mange tak.
Mvh. Ursula

31.01 | 07:41

Du skriver du er hundetræner på Samsø.
Har du hvalpehold i foråret 22?
Dbh Gitte